Nemogoče je točno napovedati pri komu se bodo učinki čajne mešanice
Flor Essence najbolj poznale. Med sabo smo si namreč zelo različni in se na stvari odzivamo drugače. Glede na to, kako obsežne so vaše zdravstvene težave, temu primerno je potrebno prilagoditi čas uživanja čaja Flor Essence. Seveda pa na odziv na čaj Flor Essence vplivajo tudi življenjski slog, hrana, ki jo uživamo, zdravila, ki jih jemljemo in nenazadnje tudi naš odnos do čaja Flor Essence.


Ena škatlica čaja Flor Essence zadošča za 3 mesec rednega pitja oziroma nekaj manj, če gre za kakšno težjo bolezen, pri kateri je potrebno dnevni odmerek povečati.

Zdravnik dr. Charles Brusch, poslovni partner in sodelavec medicinske sestre Rene Caisse, je v svojih raziskavah o čajni mešanici Flor Essence večkrat zapisal, da je funkcija čajne mešanice Flor Essence, da na nežen in varen način očisti naše telo toksinov. Čajna mešanice Flor Essence pa ima tudi vpliv na dvig imunskega sistema (o.p repinec – povzeto po EFSA) in tako lahko naši organi bolje opravljajo svoje osnovne funkcije.

Odziv uporabnika čaja Flor Essence na amazon.com odzivi uporabnikov na čajno mešanica Flor Essence

Kdaj bomo opazili pozitivne učinke pitja čaja Flor Essence je nemogoče točno napovedati. Mnogi opazijo dvig energije ali zmanjšanje stopnje bolečine takoj, pri drugi lahko to traja malce dlje časa. Na to, kdaj bomo opazili spremembe, vpliva več faktorjev. Vendar pa boste vsi, ki boste redno in dovolj pogosto uživali čaj Flor Essence, opazili pozitivne spremembe v 3 do 6 tednih. Za kratek čas se lahko pri komu pojavi tudi oslabelost, rahla slabost, kar kaže na to, da se telo začelo hitreje čistiti na naraven način, da se iz celic izločajo toksini hitreje kot so naši organi tega navajeni. V tem primeru je seveda potrebno s pitjem čaja Flor Essence nadaljevati, lahko pa malce zmanjšamo količino, da bo slabost minila. Kot smo rekli, začel se je postopek čiščenja in z njim je vsekakor potrebno nadaljevati, da dosežemo željene učinke.

odzivi uporabnikov na čajno mešanica Flor Essence

Ob pitju čaja Flor Essence se pokažejo mnogi pozitivni učinki na naše telo. Čeprav se vsak posameznik odziva nanj drugače, pa so mnogi zadovoljni uporabniki zapisali, da se jim je izboljšal spanecizboljšalo se jim je odvajanje blata (o.p turška rabarbara – povzeto po EFSA), izboljšal se jim je apetit zaradi grenčine, ki jo čaju daje kordabenedikta in nenazadnje so imeli tudi več energije skozi celoten proces razstrupljanja.

odzivi uporabnikov na čajno mešanica Flor Essence

Ne glede na vse pa vam seveda priporočamo tudi, da pijete veliko vode, poskrbite za dovolj počitka ter se seveda gibljete na svežem zraku.

Back to list

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja