Cene izdelkov v spletni trgovini https://www.flora-trgovina.si vsebujejo DDV. Podjetje Flora d.o.o. je davčni zavezanec (ID: SI43580742). Cene so označene v valuti EUR in so dokončne ter veljajo samo za nakup (oddano naročilo) preko spletne trgovine in pri izbiri določenih plačilnih metod.

V spletni trgovini https://www.flora-trgovina.si svojim strankam ponujamo več načinov plačevanja. Pred opisom načinov plačila vam podajamo nekaj splošnih informacij o cenah.

Pri vsakem izdelku v spletni trgovini je navedena REDNA CENA, ki predstavlja priporočeno maloprodajno ceno s strani dobavitelja.

1. Plačilo z gotovino po povzetju
Vrednost nakupa lahko poravnate z gotovino po povzetju. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru izbire dostave na vaš naslov obračunajo še stroški dostave. Za nakupe z gotovino velja spletna cena in spletni popust. Kadar pri plačilu z gotovino izberete tudi dostavo na vaš naslov, začne z izdajo e-poštnega sporočila “potrditev naročila” veljati dobavni rok. Glede na dobavni rok vam bomo z izbrano dostavno službo dostavili naročene izdelke na podani naslov. Ob prevzemu ste dolžni poravnati stroške naročenih izdelkov in stroške dostave. V primeru osebnega prevzema blaga bomo vaše naročilo hranili 48 ur od izdaje e-poštnega sporočila “potrditev naročila” s strani spletnega centra https://www.flora-trgovina.si. V primeru, da kupec ne prevzame blaga v 48 urah po oddanem naročilu, se nakup zavrne, naročeno blago pa je ponovno naprodaj. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo “zaključek nakupa”, je bil vaš nakup predan dostavni službi oziroma ste uspešno prevzeli blago na sedežu trgovine.

OPOMBA: Stroški provizije pri plačilu po povzetju, ki jih zaračuna Pošta Slovenije niso vključeni v strošek nakupa in jih kupec plača sam ob prevzemu neposredno pošti (poštarju ob dostavi). Stroški provizije tako znašajo 0,96 EUR (če je znesek stroška povzetja do 96,00 EUR), oz. 1% od vrednosti stroška povzetja (če je vaš znesek od 96,00 EUR do 501,00 EUR) ali 5,01 EUR (če je znesek stroška povzetja nad 501,00 EUR).. Podrobnosti o strošku lahko preverite na spletni strani Pošte Slovenije.

2. Plačilo po predračunu
Pri izbiri plačila po predračunu bo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovan predračun (e-poštno sporočilo “obvestilo”) z navodilom za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katere koli banke, spletne banke, pošte, … Pri nakupu po predračunu lahko izberete dostavo na vaš naslov ali kupljeno blago prevzamete osebno na sedežu naše trgovine. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru dostave na vaš naslov obračunajo še stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste prejeli e-poštno sporočilo “potrditev naročila”. V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila “obvestilo” ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen. Po 48 urah bodo izdelki ponovno naprodaj. Z izdanim sporočilom “potrditev naročila” začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke. V primeru osebnega prevzema lahko na sedežu trgovine prevzamete izdelke na zalogi. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo “zaključek nakupa”, je bil vaš nakup predan dostavni službi oziroma ste uspešno prevzeli blago na sedežu trgovine.

OPOMBA: V primeru, da na podani e-poštni naslov slučajno niste prejeli navodil (TRR, sklic, …) za plačilo zneska, so podatki naslednji:
Naslovnik: Flora d.o.o., Trg 1, 3252 Rogatec
TRR: SI56 0400 1005 0412 635 BIC: KBMASI2X
Sklic: 00-ID-naročila; Namen: Nakup na spletni trgovini Flora
Koda namen plačila: ADVA

3. Plačilo s PayPal-om
V spletni trgovini https://www.flora-trgovina.si lahko kupljeno blago plačate s PayPal računom. Pri nakupu s PayPalom lahko izberete dostavo na vaš naslov ali kupljeno blago prevzamete osebno na sedežu trgovine. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru dostave na vaš naslov obračunajo še stroški dostave. Ko v spletni center prejmemo potrdilo o avtorizaciji vašega plačila, boste s strani centra prejeli e-poštno sporočilo “potrditev naročila”. V kolikor ne bomo prejeli avtorizacije vašega plačila, bo vaš nakup zavrnjen in izdelki bodo ponovno naprodaj. Z izdanim sporočilom “potrditev naročila” začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke. Pri plačilu s Paypalom po opravljenem nakupu ni mogoča sprememba načina plačila ali dostave/prevzema. Prav tako ni mogoče spremeniti končnega zneska nakupa ali vsebine naročila. Dejanski stroški dostave se obračunajo glede na končno ceno (po izbiri plačilne metode). Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo “zaključek nakupa”, je bil vaš nakup predan dostavni službi oziroma ste uspešno prevzeli blago na sedežu trgovine. Podjetje Flora d.o.o. jamči, da ne shranjuje podatkov (številk), prejetih prek spleta.

4. Plačilo z darilnim bonom
Kadar ima stranka v svoji lasti darilni bon, lahko ob zaključku nakupa izbere plačilo z darilnim bonom. Za nakupe z darilnim bonom veljajo spletne cene in spletni popusti. Ko boste s strani centra prejeli e-poštno sporočilo “potrditev naročila”, začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke.

POGOJI POSLOVANJA

Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.

OSNOVNI PODATKI

Flora d.o.o.
Trg 1
3252 Rogatec
SI-Slovenia
ID: SI43580742

Smo davčni zavezanec

Osnovni kapital: 12.519,00 €
Številka vložka: 10288700
Temeljno sodišče v Celju

Telefon: 03/819-22-33