Hvala za zaupanje in nakup v spletni trgovini www.flora-trgovina.si!

Reklamacije in vračilo naročenih izdelkov

Na podlagi Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot) velja, da izdelki, naročeni preko spletne trgovine www.flora-trgovina.si, zaradi svoje narave, niso primerni za vračilo. Izjema je le v primeru dostave napačnih izdelkov ali napake s strani ponudnika. Takrat lahko potrošnik kontaktira ponudnika, ki je dolžan situacijo čim prej urediti v korist potrošnika.

Če se dostavljeni izdelki razlikujejo od naročenih izdelkov (dostava napačnih izdelkov), torej kupec ali potrošnik kontaktira ponudnika preko enega od objavljenih kontaktov ter v skladu z dogovorom vrne dostavljene izdelke, katere bo ponudnik brezplačno nadomestil z ustreznimi. Ponudnik krije tudi stroške vračila prvotno dostavljenih izdelkov. Prvotno dostavljeni izdelki pa se lahko vrnejo samo v neodprti embalaži.

V primeru da dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostim oziroma specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako), mora kupec o tem obvestiti podjetje Flora d.o.o. v osmih dneh od datuma prejema izdelka. Če napake z običajnim pregledom pri prevzemu ni bilo mogoče opaziti (skrita napaka), mora kupec o njej obvestiti podjetje Flora d.o.o. v osmih dneh od dneva, ko je napako opazil, sicer izgubi to pravico. Podjetje Flora d.o.o. pa ne odgovarja za napake, ki se pokažejo potem, ko preteče šest mesecev, odkar je bil izdelek izročen.

Potrošnik oziroma kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in podjetju Flora d.o.o. omogočiti, da stvar pregleda.

Potrošnik ali kupec, ki je ponudnika pravočasno in pravilno obvestil o napaki, ima pravico od ponudnika zahtevati, da odpravi napako na izdelku, ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek. 

Podjetje Flora d.o.o. ne odgovarja za morebitne neopazne napake v vsebnosti originalno zaprtega proizvoda.OBRAZEC ZA REKLAMACIJO (.pdf):
Reklamacijski obrazec


Več o pogojih poslovanja in politiki vračila blaga si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

OSNOVNI PODATKI
Flora d.o.o.
Trg 1
3252 Rogatec
SI-Slovenia
ID: SI43580742

Smo davčni zavezanec

Osnovni kapital: 12.519,00 €
Številka vložka: 10288700
Temeljno sodišče v Celju

Telefon: 03/819-22-33