Prikaz vseh 3 rezultatov

Personalizirani darilni paket “Vzgojiteljica/učiteljica” – čaj ali kava, skodelica, liofilizirane jagode, milo

38,40 39,40 
Prekrasen personalizirani paket za najbolj zlato vzgojiteljico ali učiteljico na svetu! Vsebuje skodelico z zlatim napisom,  personalizirani čaj ali kavo, okusne, hrustljave liofilizirane jagode ter naravno, ročno izdelano milo v obliki marjetice. Vse skupaj je spakirano v prekrasno darilno škatlo z napisom "HVALA"      

Personalizirani darilni paket “Vzgojiteljica/učiteljica” – čaj, zlata skodelica, žlička, svečka, med

47,60 
Prekrasen personalizirani paket za najbolj zlato vzgojiteljico ali učiteljico na svetu! Vsebuje skodelico z napisom "Vzgojiteljica/učiteljica z zlatim srcem",  žličko, personalizirani čaj, domači med v darilni embalaži in naravno, ročno narejeno svečko dišečo svečko. Vse skupaj je spakirano v darilno škatlo z napisom "HVALA".    

Personalizirani darilni paket “Vzgojiteljica/učiteljica” 2 – čaj ali kava, žlička, skodelica

29,90 30,90 
Prekrasen personalizirani paket za najbolj zlato vzgojiteljico ali učiteljico na svetu! Vsebuje skodelico z zlatim napisom (ZZlata učiteljica/vzgojiteljica"),  personalizirani čaj ali kavo in zlato žličko. Vse skupaj je spakirano v darilno škatlo z napisom "Hvala". Opomba: ne priporočamo pogostega pranja skodelice v pomivalnem stroju. V kolikor želite kakšen drug motiv žličke, lahko željo napišete v opombe ob zaključku naročila.