Začel se je čas dopustov, za mnoge najlepši in težko pričakovani del leta in prav nihče si ne želi, da bi šlo takrat kaj narobe, pogosto pa se zgodi, da nam jo prav takrat zagode prebava. Nekateri ljudje so tekom dopusta zaprti, drugi imajo krče in bolečine v trebuhu, spet tretji pa se zastrupijo s hrano in imajo diarejo. Nazadnje pa je tukaj pomembno omeniti še dejavnik sončenja, saj pretirano izpostavljanje soncu šibi naš imunski sistem. Vse izmed naštetih težav pa lahko človeku znatno pokvarijo dopust oziroma zavirajo zasluženi počitek. 
Probiotiki so mikroorganizmi, ki pri ljudeh pozitivno vplivajo na počutje in prebavo. Proizvajajo antioksidante, ki nevtralizirajo proste radikale že v črevesni svetlini in sluzi, encime, ki zavirajo razmnoževanje patogenih bakterij, ki proizvajajo strupene snovi, posledično pa razbremenjujejo imunski sistem in urejajo črevesno floro, zato do zgoraj naštetih težav ne bo prišlo.

Probiotiki za otroke, odrasle in starejše


V Kanadskem podjetju Flora so za vas pripravili probiotike, ki so ustvarjeni za vsako starostno skupino posebej, da bi zagotovili kar se da najboljše učinke. Poleg probiotikov za otroke, odrasle in starejše,  najmočnejši izmed vseh, probiotik Super 8 ter probiotika, ki sta odlična na potovanjih, saj ju ni potrebno hraniti v hladilniku.

Travel care probiotik še posebej primeren za potovanja.
Complete care probiotik za uravnavanje črevesne flore.

Želimo vam prijetne in brezskrbne morske dogodivščine! 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja