Včeraj je končno nastopil dan, ki smo ga vsi že kar težko čakali; tudi uradno se je začelo POLETJE. Ker verjamemo, da ste mnogi z mislimi že pri planiranju letošnjih morskih dogodivščin, smo se odločili, da vam tokrat pripravimo seznam izdelkov, ki si nepogrešljivi v tem čudovitem poletnem času.

  1. Mandljevo ali olivno olje – oba olja sta polna vitaminov in več kot odlična za nego kože in las. Predvsem poleti, ko smo pogosto izpostavljeni soncu, visokim temperaturam ter slani ali klorirani vodi, je še toliko bolj pomembno, da jim namenimo res kvalitetno nego, ki bo kožo in lase navlažila, jih naredila mehkejše in bolj sijoče.
  2. MSM – neverjetni in izredno priljubljeni mineral lepote, ki vas bo nedvomno očaral s svojim učinkom na nohte. Le-ti bodo postali po mesecu dni uporabe vidno močnejši, bolj trdi in daljši. Poleg tega bo MSM poskrbel tudi za lepše, daljše in močnejše lase, za večjo gibljivosti sklepov ter manjše bolečine in ter zakrčenost (togost) mišic.
  3. Probiotiki – Pogosto se zgodi, da nam jo prav poleti, v času dopusta zagode prebava. Nekateri ljudje so tekom dopusta zaprti, drugi imajo krče in bolečine v trebuhu, spet tretji pa se zastrupijo s hrano in imajo diarejo. Za vas smo pripravili probiotike, ki so ustvarjeni za vsako starostno skupino posebej, da bi zagotovili kar se da najboljše učinke. Poleg probiotikov za otrokeodrasle in starejše, pa so tu še probiotiki, ki jih ne rabimo hraniti v hladilniku in so zato odlični za potovanja Travel Care in Complete Care ter pa najmočnejši izmed vseh, probiotik Super 8.
  4. Krema za sončenje – verjetno najbolj logični in nepogrešljivi pripomoček za vroče poletne dni. V naši spletni trgovini vam ponujamo pester izbor naravnih krem, ki so še posebej primerne za občutljivo kožo.
  5. BIO Premium čaj najina pravljica – vsi vemo, da je v poletnem času izredno pomembno, da pijemo velike količine vode in s tem hidriramo naše telo. Vam ni do tega, da bi vsak dan pili samo vodo? Poskusite našo BIO premium čajno mešanico, ki je povsem naravna in še posebej odlična, če si jo pripravite kot ledeni čaj. Vsebuje hibiskus, ki vas bo s svojo svežino in kislostjo prijetno osvežil in očaral s svojim okusom.

Želimo vam čudovit začetek poletja! 

Vaša Flora

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja